050_result
050_result
040_result
040_result
044_result
044_result
173_result
173_result
047_result
047_result

Το Resort

Galaxy Beach Resort

Μία όμορφη περιπέτεια ξεκινά για εσάς από την στιγμή που μπαίνετε στο Galaxy Beach Resort, το ξενοδοχείο που έχει όλα τα φόντα να σας κερδίσει και να σας εντυπωσιάσει με το ολοκληρωμένο πακέτο παροχών και υπηρεσιών του, που φέρει την εγγύηση της καταξιωμένης αλυσίδας Best Western.

Βρίσκεται στον Λαγανά της Ζακύνθου, σ’ ένα από τα ομορφότερα σημεία του Ιονίου και θα γίνει η αφορμή για να βιώσετε όλες τις πτυχές της ζακυνθινής φιλοξενίας μέσα σ’ ένα πλαίσιο χαλάρωσης, ευφορίας και γαστρονομικής απόλαυσης. Κουβαλώντας εμπειρία 40 και πλέον ετών, στο Galaxy Beach Resort γνωρίζουμε τα στοιχεία της τέλειας διαμονής και φροντίζουμε να τα προσφέρουμε απλόχερα στους πελάτες μας. Όποιος και αν είναι ο λόγος που βρεθήκατε στη Ζάκυνθο, για δουλειά ή για αναψυχή, το ξενοδοχείο μας θα σας υποδεχθεί ζεστά και θα ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη.

Τα 120 δωμάτια και οι ανακαινισμένες εγκαταστάσεις μας καλύπτουν όλα τα γούστα και είναι σχεδιασμένα να προσφέρουν στον επισκέπτη υψηλών προδιαγραφών φιλοξενία, ώστε να μπορέσει να απολαύσει στο έπακρο τα αγαθά του νησιού, χωρίς να ανησυχεί για τίποτα.

Αγαπημένος σταθμός για εκείνους που κάνουν οικογενειακές διακοπές, αλλά και για όποιον θέλει να συνδυάσει την πολυπόθητη αίσθηση χαλάρωσης με την εξυπηρέτηση 5 αστέρων.

Αφεθείτε άφοβα στην πολυτέλεια του Galaxy Beach Resort και ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι διαμονής γεμάτο άνεση, θαλπωρή και μαγικές αναμνήσεις.

Εταιρική ευθύνη

Στα πλαίσια της εταιρικής διακυβέρνησης, η Διοίκηση του Zante Hospitality Group, προωθεί την έννοια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Έχοντας επίγνωση του ρόλου που διαδραματίζει ως πολίτης της κοινωνίας, εστιάζεται στο να συμβάλει, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, στην εκπλήρωση των στόχων της στον τομέα της φιλοξενίας και διοίκησης ξενοδοχειακών μονάδων. Για τον σκοπό αυτό, η ως άνω Διοίκηση προσπαθεί να μειώσει τις αρνητικές επιπτώσεις στο φυσικό περιβάλλον από τη λειτουργία των ξενοδοχείων και να συνδράμει στην υγιή ανάπτυξη της περιοχής προς όφελος των φιλοξενουμένων, των εργαζομένων και της τοπικής κοινωνίας.

Παροχές & Υπηρεσίες

Στο Galaxy Beach Resort τα standards που θέτουμε είναι πολύ υψηλά, αφού προτεραιότητά μας είναι η ευχαρίστηση του πελάτη έως και το τελευταίο λεπτό που θα βρίσκεται εδώ.

Οι πολυτελείς παροχές μας, η ποικιλία των υπηρεσιών και δυνατοτήτων που προσφέρουμε και κυρίως η αγάπη μας για την καλή φιλοξενία είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το μωσαϊκό της ολοκληρωμένης διαμονής.

Εδώ θα γευτείτε γαστρονομικές απολαύσεις, θα χαλαρώσετε μ’ ένα ποτό κάτω από το φως των αστεριών, θα επιδοθείτε σε δροσερές βουτιές στην πισίνα και σε δημιουργικές δραστηριότητες, ενώ τα παιδιά σας θα ανακαλύψουν έναν υπέροχο κόσμο παιχνιδιού και διασκέδασης. Για να τα ζήσετε όλα αυτά στο έπακρο, απολαύστε τα προνόμια μιας all inclusive φιλοξενίας.

Όποιος και αν είναι ο σκοπός του ταξιδιού σας στη Ζάκυνθο, εκμεταλλευτείτε την πληρότητα των υπηρεσιών και των παροχών μας και βιώστε μία πρωτόγνωρη εμπειρία διαμονής.

Πρόγραμμα All Inclusive

Αν θέλετε να βιώσετε τις διακοπές σας ως μία χαλαρωτική εμπειρία, χωρίς καμία ανησυχία να σας ακολουθεί, ένα από τα All inclusive πακέτα μας είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε!

Τα 4 προνομιακά all inclusive προγράμματα που θα βρείτε στο Galaxy Beach Resort θα σας δώσουν την δυνατότητα να απολαύσετε κάθε στιγμή των διακοπών σας απαλλαγμένοι από το άγχος των έξτρα χρεώσεων, αφού οι ολοκληρωμένες παροχές τους καλύπτουν όλα τα γούστα, ενώ είναι η ιδανική επιλογή εάν κάνετε οικογενειακές διακοπές.

Virtual Reality Tour

In the context of corporate governance, the Management of the Zante Hospitality Group, promotes the idea of Corporate Social Responsibility. Being fully aware of its role as corporate citizen, it focuses on the implementation of its targets in the domain of hospitality and hotel management, to the extent that this is possible.
 

Galaxy Beach Resort

Τ.Θ. 191, Λαγανάς, 29100, Ζάκυνθος βρείτε μας στο χάρτη

Τηλ. +30 26950 51171 | Fax: +30 26950 51177 | Email: galaxyhotel@zhg.gr

Espa Banner

WEB CHECKIN